Search

.com Forum · Finnish Forum

Replies in this thread : 5

Author Topic : Ruska-Inka tuli taloon
 Boksu
Basic User
Forum Moderator
Posts : 500+

System.__ComObject Forum Moderator
9/26/2005 5:08:27 AM reply with quote send message to Boksu Object to Post   

Ruska-Inka on meidän (=Minun laugh :D) iki-ihana pikkuinen rhonttitytön tyllerö, ikää 7 vko. Ruska-Inka siksi, että sillä ei ole vielä nimeä. Nuo kaksi ovat semmoiset pääehsdokkaat ollu. Meidän iskälle vaan ei kelpaa mikään nimi... Jollei se tänään se nimi ole keksittynä, minä alan kutsua sitä Inkaksi...

Taustatietoa pikkuisesta. Pennun isä on Am&Can&Fin Mva Ikimba Tumomak Sheikh CGC TDI ET. Sheikh on Suomessa kasvatettu ja amerikkaan pentuna viety koira, joka vietti kesällä n. puoli vuotta Suomessa. Tulokset näkyvät usean kasvattajan pentulaatikossa... XD Sheikhin suurimpiin saavutuksiin voisi lukea vuoden 2004 Crufts-kutsun. Sheikillä on useita ryhmäsijoituksia sekä Suomessa että Kanadassa.

Emä taas onKans&Fin&Lv Mva BaltV-04 Malozi Chamchela. Tällä upealla nartulla on jo yksi aiempi pentue, joka on erittäin lupaava.

Pikkuisen hieno nimi on Malozi Inyanga (=Kuu).

No, eilen kasvattaja soitti että hän on tehnyt päätöksensä siitä että kumman pennun hän pitää/sijoittaa. Sitten pikaisen neuvottelun tuloksena päätimme, että lähdemme katsomaan kahta jäljellä olevaa narttua ja koska matkaa oli, päätimme samalla ottaa pennun mukaan kotiin, vaikka alunperin tarkoitus oli hakea se vasta torstaina.

Pikkuinen oli ihan rätti kun haimme sen, ja nukkui koko kolmen tunnin automatkan (mitä nyt muutaman kerran kävimme pissalla.) Ei sotkua autoon, ei vahinkoja eikä pahoinvointia. Loistavaa. Eikä koti-ikävää!

Alli oli ihan ihmeissään uudesta pennusta. Se kiihtyi niinkuin jostain kissasta, tökki ja kirputti pentua. Se kuolasi pennun ihan märäksi. Varasi itselleen samalla tämän päiväisen Helsinginmatkan meidän äidin seurassa... laugh :D

Yö meni kerrassaan upeasti. Ei merkkiäkään koti-ikävästä. Neiti nukkui sievästi aina ainakin pää minun jonkun ruumiinosan päällä, nukkuiopa pälillä pitkittäin mahani ja rintakehänikin päällä... laugh :D Kahdelta heräsin siihen että joku repii minua hiuksista ja puree korvaan... XD Pikkuisella oli hätä, ja se kävikin siististi paperilla toimittamassa asiansa. Haju oli kuitenkin sitä luokkaa että päätin vaihtaa paperit ennen aamua.. Viideltä joku oli taas korvani kimopussa, ja me kävimme pihalla.

Aamulla tyttö antoi kyytiä leijonalle, joka on neitiä itseään suurempi. Näky oli hupaisa... laugh :D Leijona hävisi 21-0.

Pentu vaikuttaa tosi ihanalta. On oikea sylivauva, ja jo sisäsiisti!

Kuvia tulee asap. (=kun meidän kotikoneen netti suvaitsee taas toimia... X-( )
 Elina
Basic User
Posts : 50

Basic User
9/26/2005 9:06:43 AM reply with quote send message to Elina Object to Post

Onnea Tuuli uuden pennun kanssa! happy :)

Kuulostaa ihanalta otukselta, laitat niitä kuvia nyt tai heti, mäkin haluan nähdä ;D


 Worckaholicaz
Basic User
Posts : 50

Basic User
9/27/2005 12:58:48 AM reply with quote send message to Worckaholicaz Object to Post

this post has been edited 1 time(s)

Oi hienoa! laugh :D On se varmaan ihanaa, kun on pennun haju talossa. On ne vaan aina niin suloisia. Mites on ensimmäiset päivät mennyt? Ja laitahan pian niitä kuvia. happy :)

Ja kerroppas nyt, mitkä on tulevaisuuden suunnitelmat! wink ;)

Kai leijona muuten saa välillä edes vähän positiivisia kokemuksia ja voittaa? Meillä ainakin Emppu antoi Tipun (noin kolme kertaa isompi tipupehmolelu) välillä voittaa, oli se niin kivaa kelliä sen kanssa. laugh :D

Mikä on nyt sitten lopullinen nimi?
 Boksu
Basic User
Forum Moderator
Posts : 500+

Basic User Forum Moderator
9/27/2005 5:00:00 AM reply with quote send message to Boksu Object to Post

this post has been edited 1 time(s)

Hienosti on mennyt, leijonanmetsästys on nyt laajennettu myös siilimetsästykseen ja maton hapsut on muuten tosi ärsyttäviä... Siili lytyi mun huoneesa, ja samalla löysin yhden kengännauhan (käyttämätön) joten sidoin sen siilin kaulaan, siitä on hyvä vetää. Piimä on pikkuisen yliherkkua. Se huutaa jos syö jugurttia kiposta eikä se saa mitään. Odottaminen siihen asti, että on itse syönyt, ei tietysti tule kuuloonkaan (tunnen itseni kovasydämmiseksi kun kuitenkin syön jugurttini loppuun ensin).

Pikkuisella on kaksi vaihdetta, on ja off. On tarkoittaa sitä, että käydään täydellä teholla, tapetaan siiliä tai leijonaa, juostaan ympäri taloa tai jotain muuta vauhdikasta, ja off-asennosta se ei herää vaikka Alli ja äiti tulee kotiin...

En saanu "nukkua" pikkuisen kanssa viime yönä (enkä ens yönäkään). Tarvitsen kuulemma unta huomista ruotsin kirjoitusta varten. Pyh, sanon minä... Kunhan hereillä pysyn niin... XD Kun kysyin äidiltä, saiko ne yöllä nukuttua, se vastas että juu, kyllä ne nukkuikin vähän aikaa... XD Tyttö on sitä mieltä on harvinaisen tylsää nukkua koko yö, kun päiväuniakin voi ottaa...

Tänään aattelin aloittaa koulutuksen. Saa nähdä mitä siitä sitten tulee... Ihan vaan naksuttimeen ehdollistan, tämä typy kun kulutetaan naksuttimella alusta asti.

Eilen pikkuinen yritti itsemurhaa, kun pyrki osingoille Allin tiskeihin. Onneksi ehdin saada sen ajoissa sieltä... Kaiken lisäksi se tunki Allin alta, sen etujalkojen välistä... Alli on "vähän" mustasukkainen. Onneksi sylini on iso, siihen mahtuu toistaiseksi molemat koirat.. XD
 Boksu
Basic User
Forum Moderator
Posts : 500+

Basic User Forum Moderator
9/29/2005 4:16:00 AM reply with quote send message to Boksu Object to Post

Niin, ja Inkahan siitä sitte tuli. happy :)
 Boksu
Basic User
Forum Moderator
Posts : 500+

Basic User Forum Moderator
10/5/2005 11:51:52 AM reply with quote send message to Boksu Object to Post

Nyt niitä kuvia... laugh :D Vaikka Anna ja Nina onkin nähny ne jo.. xP














Replies in this thread : 5

Post Reply

 



Did you know?
The second obedience title is a CDX, or "Companion Dog Excellent", which is earned through competition in the Open obedience class.