Search

.com Forum · Finnish Forum

Replies in this thread : 5

Author Topic : Voisitteko neuvoa uutta ja avutonta?
 Länsituulen
Basic User
Posts : 2

System.__ComObject
6/13/2006 2:45:16 PM reply with quote send message to Länsituulen Object to Post   

this post has been edited 1 time(s)

Juu, eli liityin tänne ShowDogiin tänään ja olen hieman avuton. En ole englannissa mikään paras - ymmärrän kyllä, että tämä on samantapainen kuin virtuaalikennelit netissä ja näin, minulla on neljä koiraa ja osasin antaa niille nimet ym. Mutta en ole perillä näistä kilpailuista, osasin ilmoittaa koiriani sinne, mutta tarvitseeko siihen jotain erikoista tms.? Ja sitten, miten kennelin 'etusivua' voi muuttaa, niinkuin esimerkiksi joillakin on jonkunnäköinen hieno otsikko ym. On paljon sellaista, jota en ymmärrä. Jaksaisitteko selittää minulle perusasiat tästä paikasta, joiden avulla minun olisi helpompaa olla täällä? :> Kiitän näin etukäteen. (:
 Elina
Basic User
Posts : 50

Basic User
6/15/2006 1:16:06 PM reply with quote send message to Elina Object to Post

Tervetuloa vaan showdogiin! happy :)

Mä en nyt tiedä olenko mitenkään hyvä neuvomaan, mutta olen itse pelannut täällä puolitoista vuotta, melkein koko tuon ajan preminä.

En tiedä paljoakaan noiden rotujen tasosta joiden edustajia sinulla on kennelissäsi, mutta yleisesti ottaen kannattaa ennemmin ostaa koira jostain kennelistä kuin ottaa starteri, näin saat huomattavasti parempi laatuisen koiran^^
Näyttelyihin ilmoittamisesta ei oikeastaan tarvitse tietää kuin se, että katsoo jokaisen tuomarin 'vaatimukset' ja valitsee juuri sen omalle koiralle parhaiten sopivan tuomarin. Lisäksi jokaisella tuomarilla on lista handlereista jotka ovat ko. tuomarin mieleen. Handlereissakin on eroja, mitä korkeampi rating, sitä parempi. Joten valittuasi koirallesi tuomarin valitse tuomarin listalta handleri jolla on mahdollisimman korkea rating, ja joka löytyy mahdollisimman alkupäästä listaa.

Tuosta kennelsivun muuttamisesta sen verran että se on niin sanottu premioikeus, eli vain maksetulla kennelillä voi olla muutettu etusivu.

Toivottavasti tuosta oli edes jonkun verran apua^^
 Pegasus Kuvasz
Basic User
Posts : 271

Basic User
6/15/2006 1:39:56 PM reply with quote send message to Pegasus Kuvasz Object to Post

Tervetuloa!

Hauska tutustua!
 Länsituulen
Basic User
Posts : 2

Basic User
6/15/2006 5:50:14 PM reply with quote send message to Länsituulen Object to Post

this post has been edited 1 time(s)

Kiitos, oli todellakin apua. (:

Nyt tuli sellainen mieleen, että jos on jonkun koiran laittanut myyntiin, voiko hintaa nostaa jotenkin? Tai voiko koiran kokonaan ottaa myynnistä pois?

Ja sitten tuosta premistä. Millätavalla maksetaan ja pitääkö joka kuukausi maksaa? Miten pääsee (?) premiksi?

Sitten ostettavista koirista. Menen tuonne '' Dogs for Sale '' ja otan sieltä sen koiran jonka haluaisin ostaa, ehdotan sen ja sen hinnan. Mutta mistä tietää että saa sen koiran? Mistä sen näkee, ilmestyykö koira itsestään muiden koirieni joukkoon vai?

Ja vielä, miten narttu voi saada pentuja? Tietysti pitää olla kahta samaa rotua ja eri sukupuolta olevaa koiraa, mutta miten narttu saa pennut?

Kiitän paljon, kun olette vaivautuneet auttamaan! On todella mukavaa olla täällä kun tietää että on mukavaa väkeäkin. :>

 kreikkalainen
Basic User
Posts : 2

Basic User
6/16/2006 5:37:09 AM reply with quote send message to kreikkalainen Object to Post

Hei!!!!Can anyone pleaseeeeeee help me??I'm visiting Helsinki in 3 weeks and I'd like to ask something.Does anyone know where i can find HIM products(T-shirts,etc) and where i can find HPK Hämeenlinna ice hockey team products in Helsinki?Kiitos!!!!!!
 Elina
Basic User
Posts : 50

Basic User
6/16/2006 6:13:04 AM reply with quote send message to Elina Object to Post

Jos olet laittanut koiran myyntiin sen traittien (siis ne numerot jotka määrittävät koiran laadun) alapuolella on lista linkkejä, valitse 'Remove from sale'. Näin saat koirasi pois myynnistä. Jos haluat vaihtaa myyntihintaa paina samaa linkkiä, odota että sivu päivittyy ja valitse sitten 'Place up for sale'- linkki. Sieltä pääset määrittämään haluamasi hinnan^^

Premitilistä lisää tietoa saa sivun vasemmassa reunassa olevasta 'Subscribe'- linkistä. Premitilin voi maksaa netin kautta PayPal'in avulla tai sitten lähettää rahat kirjeitse. Itse käytän Visa-maksua netin kautta. Maksu riippuu ihan siitä kuinka pitkäksi aikaa otat premitilin. Itselläni oli aluksi muistaakseni puolivuotta ja nyt vuoden. Jos tietää jaksavansa kannattaa ottaa pidemmäksi aikaa kerrallaan, tulee halvemmaksi kuin kuukausittainen maksaminen.
Premitilejä on kaksi, Standard (jolla saa yhden kennelin premiksi) ja Family (jolla saa viisi kenneliä premiksi). Premitilissä on se etu, että koiria voi pitää enemmän, ja kasvatus on oikeastaan aika mahdotonta ilman premitiliä. Mutta koska olet aika uusi käyttäjä suosittelisin aluksi pelin kokeilemista ihan vaan basicina, ja jos vielä vähän ajan kuluttua kiinnostusta riittää nostaisit sitten tasosi premiksi.

Kun ostat koiraa saat sen omistajalta vastauksen kennelisi postiin. 'Inbox' linkkiin tulee lisäys (esim. 1 new message), jos sinulle on uusia viestejä. Koiran omistajalla on kolme päivää aikaa vastata tarjoukseesi, jos hän ei sitä tee viesti katoaa. Siitä ei tule erikseen ilmoitusta mutta 'Outbox' -linkistä näät tarjouksesi, onko koiran omistaja lukenut sen ja milloin viestisi häviää. Jos koiran omistaja hyväksyy tarjouksesi koira ilmestyy omien koiriesi joukkoon. (Muistathan että kun olet basic-tilillä, koirien sallittu maksimimäärä on 5. Premitileissä vastaava luku on 30).

Basic-tilillä on oikeus teettää vain yksi pentue, joten kannattaa miettiä milloin haluat tehdä sen. (Premitilillä pentueita saa teettää niin paljon kuin haluaa, mutta vain 10 narttua saa kerrallaan odottaa pentuja.) Mutta jos haluat narttusi astuttaa (ja narttu sekä uros ovat vähintään 30 päivää vanhoja), mene nartun sivulle ja klikkaa linkkilistasta 'Breed'-linkkiä. Aukeavalle sivulle ilmestyvät kaikki kennelisi urokset joista sitten valitset koiran jota haluat nartulle käyttää. Jos haluat käyttää jonkun muun urosta (jalostusuroksia löytyy sivun vasemmalla olevasta 'Stud Dogs'-linkistäwink ;) mene haluamasi uroksen sivulle ja klikkaa 'Breed to this Stud' (linkin alapuolella on hinta jonka omistaja veloittaa astutuksesta).
SD:ssä narttu odottaa viisi päivää, ja synnyttää sitten pennut. Pentujen arvot heittelevät 10 päivän ajan, vasta sen jälkeen niiden laadun pystyy kertomaan oikein.

Replies in this thread : 5

Post Reply

 



Did you know?
In multi-breed and all-breed shows, the winners of all breeds within the kennel club's breed Groups then compete for Group placements.